FAQ

Hvad betyder det at grøntsagerne er økologiske?

Det betyder, at grøntsagerne ikke har været udsat for pesticider eller kunstgødning. Ved dyrkning og høst er der taget hensyn til miljøet med fokus på at bevare jordens frugtbarhed. Under dehydreringsprocessen er grøntsagerne behandlet skånsomt for at sikre kvalitet og friskhed.

Mister grøntsagerne deres næring ved dehydrering?

Næringsværdien er næsten den samme som i friske grøntsager. For at bibeholde en høj næringsværdi bliver grøntsagerne dehydreret under kontrollerede processer. Det giver grøntsagerne høj kvalitet, friskhed og smag.

Hvorfor skal jeg købe dehydrerede grøntsager?

• De er lette i vægt og sparer dig kræfter på turen
• De er nemme at opbevare
• De er et rent produkt uden tilsætningsstoffer
• De bibeholder smag, farve og næring
• De har en høj holdbarhed
• De er nemme at anvende
• De sparer dig tid
• De varierer dine måltider

Hvad er holdbarheden for grøntsagerne?

Holdbarheden for hver enkelt produkt kan variere og er afhængig af isolation fra fugt og ilt. Nature 2 Natures produkter kan bruges dagligt og giver en god smagsoplevelse med en holdbarhed på 12 måneder i uåbnet tilstand. Dog kan høj luftfugtighed og skiftende temperaturer mindske holdbarheden af ​​dehydrerede produkter. Men samtidig vil en optimal opbevaring af produkterne kunne give en endnu længere holdbarhed. F.eks. kan opbevaring i køleskab reducere fugt og forlænge holdbarheden.

Hvordan anvender jeg dehydrerede grøntsager?

Grøntsagerne anvendes ved at tilsætte koldt eller varmt vand. Når grøntsagerne tilføres vand sker der en rehydrering, hvor vandet føres tilbage til grøntsagerne. Det får dem til at udvide sig og giver maden den rette smag. Grøntsagerne kan koges alene eller sammen med pasta, ris, nudler, couscous, suppe, gryderet, omelet eller andet. Derudover kan grøntsagerne også spises direkte fra posen som snacks.

Hvad er dehydrerede grøntsager?

Dehydrerede grøntsager er grøntsager, der er blevet lufttørret til et konserveret produkt. Ved en lufttørringsprocess hæmmes vækst af bakterier, gær og mug ved at fjerne vandet. Den kontrollerede tørringstemperatur og -længde sikrer grøntsagernes holdbarhed og næringsværdi. Nature 2 Natures produkter er dehydreret under højteknologiske procedurer, hvor en langsom lufttørringsproces bevarer næringen og sikrer en høj holdbarhed. Efter lufttørringsprocessen opnår grøntsagerne en mere koncentreret næring