Opskrifter

OPSKRIFTER MED DEHYDREREDE GRØNTSAGER

Omelet med dehydrerede grøntsager

Omelet med dehydrerede grøntsager

Fremgangsmetode på omelet med dehydrerede grøntsager

Læg N2N dehydrerede grøntsager i blød ca. 8 min. Skær bacon ud og steg det på en pande eller i en gryde. Tag bacon af eller lad det blive i omeletten. Tilsæt grøntsager sammen med æggemassen og lad omeletten med grøntsager samle sig i 15-20 min. Tilsæt evt. friske urter

Luksus

5-6 Æg
1 dl. N2N tomat
1/3 dl. N2N løg
1/2 dl N2N gulerødder
1/2 dl. N2N rød peberfrugt
En halv pakke bacon
Hakket purløg
Salt og peber
2-3 skiver rugbrød

Hardcore

5-6 Æg
1 dl. N2N tomat
1/3 dl. N2N løg
1/2 dl N2N gulerødder
1/2 dl. N2N rød peberfrugt

Opskrift på Pastaret med dehydrerede grøntsager

Opskrift på pastaret med grøntsager med dehydrerede, økologiske grøntsager fra Nature 2 Nature

Fremgangsmetode for pastaret med dehydrerede grøntsager

Kom dåsetomat, tomatpure, N2N dehydrerede grøntsager, krydderier og flødeost i en gryde (for hardcore: tilsættes vand i stedet for flødeost). Kog i 5 min. og tilsæt granuleret soya. Lad pastaret med grøntsager simre i yderligere 5 min. Tilsæt evt. revet ost.

Luksus

75 g. Granuleret soya
1 Tomatpure
1 Dåsetomat
4 spsk. Flødeost
1 dl. N2N gulerødder
1/3 dl. N2N hvidløg
1/2 dl. N2N løg
1/2 dl. N2N rød peberfrugt
Oregano og chili
revet ost

Hardcore

75 g. Granuleret soya
1 Tomatpure
1 Dåsetomat
2,5 dl. vand
1 dl. N2N gulerødder
1/3 dl. N2N hvidløg
1/2 dl. N2N løg
1/2 dl. N2N rød peberfrugt

Opskrift på Couscous med dehydrerede grøntsager

Couscous med grøntsager med dehydrerede, økologiske grøntsager fra Nature 2 Nature

Fremgangsmetode for Couscous med dehydrerede grøntsager

Sæt vand i kog med salt, peber, olie, gurkemeje og N2N dehydrerede grøntsager. Tilsæt couscous. Lad det koge i 10 min. Og efterfølgende stå et par min. under låg. Tilsæt rosiner, mynte og persille. Mix evt. lime sammen med chili til en dressing der hældes ud over couscous med grøntsager.

Luksus

2 dl. Couscous
5 dl. Vand
Salt og peber
2 spsk. Olie
2 spsk. Gurkemeje
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N gulerødder
1 dl. Rosiner
Håndfuld mynte
Bredbladet persille
Lime og tørret chili

Hardcore

2 dl. Couscous
5 dl. Vand
Salt og peber
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N gulerødder
1 dl. Rosiner

Opskrift på wok med dehydrerede grøntsager

Grøntsagswok med dehydrerede, økologiske grøntsager fra Nature 2 Nature

Fremgangsmetode for wok med dehydrerede grøntsager

Kog kokosmælk i en gryde og tilsæt rød karry. Knus N2N hvidløg og tilsæt sammen med de andre dehydrerede grøntsager: løg, gulerødder, rød peberfrugt og tomat, chili. Kom nudler i retten efter 8 minutter. Lad grøntsagswok koge videre i 6 minutter og smag til med soya. Tilsæt evt. urter eller peanuts.

Luksus

200g Nudler
Kokosmælk (kan købes i pap)
2 spsk. rød karry (kan købes i pose)
1/2 dl. N2N løg
1/3dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N gulerødder
1 dl. N2N rød peberfrugt
1 dl. N2N tomat
2 tsk. Chili
2 spsk. soya
Evt. peanuts

Hardcore

200g Nudler
Kokosmælk (kan købes i pap)
2 spsk. rød karry (kan købes i pose)
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N gulerødder
1 dl. N2N rød peberfrugt
1 dl. N2N tomat

Risotto med dehydrerede grøntsager

Risotto med dehydrerede grøntsager fra Nature 2 Nature

Fremgangsmetode for Risotto med dehydrerede grøntsager

Kom olie i gryden og svits risene et par minutter sammen med løg og hvidløg. (hvis du er hardcore, lader du bouillon koge og tilsætter ris samt løg og hvidløg, udlad hvidvin) Tilsæt hvidvin og lad det fordampe. Tilsæt løbende bouillon og husk at rør rundt undervejs. Efter 15 minutter tilsættes tomater og efter 2o minutter vendes parmesan i risottoen med dehydrerede grøntsager.

Luksus

2 dl. Risotto eller grødris
1/2 dl. Olie
5 dl. Grøntsags bouillon
2 dl. Hvidvin
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N tomat
1 dl. Parmesan
Salt og peber

Hardcore

2 dl. Risotto eller grød ris
7 dl. Grøntsags bouillon
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N tomat
1 dl. Parmesan
Salt og peber
2/3 af tomatpure

Kartoffelmos med tomatsovs, oksepølse og dehydrerede grøntsager

Kartoffelmos med tomatsovs, oksepølge og dehydrerede grøntsager

Fremgangsmåde med kartoffelmos, tomatsovs, oksepølse og dehydrerede grøntsager

Rist karry af i en gryde med olie. Skær oksepølsen ud i små stykker og tilsæt dem gryden. Tilsæt efterfølgende tomatpure, 1 dl fløde og de dehydrerede grøntsager (for hardcore, kom tomatpure i en gryden sammen med vand og tilsæt det resterende). Lad gryden simre i 10 min. Bland 100g kartoffelpulver sammen med 5 dl kogende vand i en gryde og lad det hvile i 3 min. Pst. retten er også glimrende med pasta.

Luksus

 1/2 oksespegepølse
1 dl. N2N løg
1/2 dl. N2N Rød peberfrugt
1 dl. N2N tomat
2/3 Tomatpure
2 spsk. Karry
2 dl. Langtidholdbart Fløde
Kartoffelmospulver
5 dl vand

Hardcore

1/2 oksespegepølse
1 dl. N2N løg
1/2 dl. N2N Rød peberfrugt
1 dl. N2N tomat
Kartoffelmospulver
6 dl. vand
2/3 af tomatpure