Opskrifter

Risotto med dehydrerede grøntsager

Grøntsags-risotto med dehydrerede grøntsager fra Nature 2 Nature
Risotto med dehydrerede grøntsager fra Nature 2 Nature

Fremgangsmetode for Risotto med dehydrerede grøntsager

Kom olie i gryden og svits risene et par minutter sammen med løg og hvidløg. (hvis du er hardcore, lader du bouillon koge og tilsætter ris samt løg og hvidløg, udlad hvidvin) Tilsæt hvidvin og lad det fordampe. Tilsæt løbende bouillon og husk at rør rundt undervejs. Efter 15 minutter tilsættes tomater og efter 2o minutter vendes parmesan i risottoen med dehydrerede grøntsager.

Luksus

2 dl. Risotto eller grødris
1/2 dl. Olie
5 dl. Grøntsags bouillon
2 dl. Hvidvin
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N tomat
1 dl. Parmesan
Salt og peber

Hardcore

2 dl. Risotto eller grød ris
7 dl. Grøntsags bouillon
1/2 dl. N2N løg
1/3 dl. N2N hvidløg
1 dl. N2N tomat
1 dl. Parmesan
Salt og peber
2/3 af tomatpure