Kartoffelmos med tomatsovs, oksepølse og dehydrerede grøntsager

Posted on Posted in Opskrifter
Kartoffelmos med tomatsovs, oksepølge og dehydrerede grøntsager

Fremgangsmåde med kartoffelmos, tomatsovs, oksepølse og dehydrerede grøntsager

Rist karry af i en gryde med olie. Skær oksepølsen ud i små stykker og tilsæt dem gryden. Tilsæt efterfølgende tomatpure, 1 dl fløde og de dehydrerede grøntsager (for hardcore, kom tomatpure i en gryden sammen med vand og tilsæt det resterende). Lad gryden simre i 10 min. Bland 100g kartoffelpulver sammen med 5 dl kogende vand i en gryde og lad det hvile i 3 min. Pst. retten er også glimrende med pasta.

Luksus

 1/2 oksespegepølse
1 dl. N2N løg
1/2 dl. N2N Rød peberfrugt
1 dl. N2N tomat
2/3 Tomatpure
2 spsk. Karry
2 dl. Langtidholdbart Fløde
Kartoffelmospulver
5 dl vand

Hardcore

1/2 oksespegepølse
1 dl. N2N løg
1/2 dl. N2N Rød peberfrugt
1 dl. N2N tomat
Kartoffelmospulver
6 dl. vand
2/3 af tomatpure